Víza Bahrajn

Vízum do Bahrajnu

Jak na vízum do Bahrajnu

Vízum do Bahrajnu lze získat po příletu na hraničním přechodu, podmínkou je elektronická registrace (evisum), kterou vám zařídíme.

  • vzhledem k platnosti víza nelze žádat imigrační úřad dříve než 30 dní před odletem
  • zaplacením poplatku bahrajnský imigrační úřad negarantuje, že bude vízum uděleno
  • vydání víza negarantuje vstup do země, to je vždy plně v kompetenci imigračních úředníků
  • doba vyřízení je minimálně 5 pracovních dní (vyřizovací doba je plně v kompetenci bahrajnského imigračního úřadu)

Pro vyřízení víza do Bahrajnu budete potřebovat tyto dokumenty:

  • vyplněný a podepsaný formulář
  • barevný scan datové strany pasu, který musí být v platnosti ještě min.6 měsíců po návratu
  • kopie zpáteční letenky
  • rezervace hotelu v Bahrajnu










 

Nejžádanější víza

Cestujete do Bahrajnu, ostrovního státu v jižní části Perského zálivu? Víte, že ekonomicky Bahrajn závisí na těžbě a zpracování ropy, finančnictví a lovu perel? Chcete navštívit hlavní město Manáma? Vízum vám pomůžeme zajistit.