Víza Ghana

Vízum do Ghany

Jak na víza do Ghany

Až pojedete do Ghany, nechte se naočkovat. Povinná je vakcína proti žluté zimnici. Nezapomeňte si vzít očkovací průkaz s sebou. Vždy si dopředu ověřte, jestli se podmínky pro cestování nezměnily. Můžete kontaktovat naše vízové oddělení na adrese info@viza.cz.

  • Vízum má platnost 3 měsíce (1 vstup), pro více vstupů můžete dostat vízum na 2–5 měsíců, nebo 6 měsíců, nebo 12 měsíců.
  • Délka pobytu 60 dní.
  • Vyřízení víza trvá minimálně 10 pracovních dní.

K vyřízení víza budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas platný minimálně 6 měsíců od návratu z Ghany (musí mít minimálně 3 volné stránky),
  • 4 x vyplněný formulář (podrobně, čitelně, anglicky),
  • 4 fotografie pasového formátu,
  • rezervaci letenky,
  • výpis z vlastního bankovního účtu,
  • kopie očkovacího průkazu s vakcinací proti žluté zimnici,
  • u služebních víz zvací dopis od ghanské partnerské firmy s razítkem a vysílací dopis od svého zaměstnavatele,
  • turisté musí dodat kopii rezervace hotelu (kontakt na hotel je nutné uvést v dotazníku),
  • pokud jedete na návštěvu, je nutné doložit zvací dopis od známých a kopie jejich pasů.
     

Nejžádanější víza

Cestujete do západní Afriky a chcete navštívit i Ghanu, kterou omývají vody Guinejského zálivu? Víte, že až 70 % produkce kakaa pochází právě z této oblasti? Letíte do hlavního města Accry? Nezapomeňte na očkování proti žluté zimnici a vízum.