Víza Guyana

Vízum do Guyany

Jak na víza do Guyany

Vízum je jednorázové s platností na 3 měsíce, o jeho prodloužení si požádejte v Guyaně. Český občan může získat buď turistické vízum (1 vstup) nebo obchodní (pro jeden vstup nebo více vstupů s platností na 2 roky). Doporučujeme ještě před cestou ověřit u zastupitelského úřadu, jestli se podmínky pro cestování nezměnily.

K získání turistického víza je nutné předložit tyto dokumenty:

  • 2 vyplněné formuláře
  • 2 fotografie pasového formátu
  • pas platný alespoň 10 měsíců
  • doklad o očkování proti žluté zimnici (doporučujeme vzít s sebou i na cestu)
  • zpáteční letenku
  • poplatek cca 20 USD


K získání obchodního víza je nutné navíc předložit:

  • pověření vysílající firmy z ČR
  • pozvání přijímající firmy v Guyaně
  • uhradit cca 40 USD za vízum na 3 měsíce pro více vstupů a 50 USD za vízum na 1 rok pro více vstupů

Vízový formulář lze zdarma stáhnout na této webové adrese: http://www.guyana.org/spanish/visa_formenglish.html

 

 

Nejžádanější víza

Cestujete do Guyany na severu Jižní Ameriky? Rádi byste si prohlédli hlavní město Georgetown? Zajímavé je, že tato země je po světě známá svou produkcí krevet.