Víza Marshallovy ostrovy

Víza na Marshallovy ostrovy

Jak na víza na Marshallovy ostrovy

Češi na Marshallovy ostrovy nepotřebují vízum, ale povolení k pobytu. Cestovatelé přijíždějící ze zemí, kde je předepsáno povinné očkování, musí předložit při vstupu do země očkovací průkaz. Pokud zde chcete strávit více než 30 dní, budete muset absolvovat testy na HIV. Místní úřady většinou uznávají testy z oficiálních laboratoří země původu.

  • povolení k pobytu na 30 dní dostanete na letišti
  • povolení k pobytu lze na místě prodloužit až na 90 dní

Co budete potřebovat k vyřízení povolení k pobytu?

  • cestovní doklad platný minimálně 6 měsíců
  • zpáteční letenku
  • dostatek peněz pro pobyt v zemi

Nejžádanější víza

Cestujete na tropické Marshallovy ostrovy? Letíte do hlavního města Majuro? Víte, že ostrovy jsou roztroušeny na ploše o velikosti 1,9 milionu km²? Na letišti dostanete povolení k pobytu. Pokud se na ostrovech chcete zdržet déle než 30 dní, budete muset absolvovat testy na HIV nebo doložit výsledky testů z laboratoře v Česku.