Víza Namibie

Vízum do Namibie

Jak na víza do Namibie

Vízum do Namibie vám rádi zajistíme. Kontaktujte naše vízové oddělení na adrese info@viza.cz.

  • vízum je platné 3 měsíce ode dne vstupu
  • vyřízení víza trvá 4  týdny
  • vízum lze zajistit turistické (1 nebo 2 vstupy) nebo služební (1 vstup)

K vyřízení víza budete potřebovat tyto dokumenty: 

Všechny dokumenty musí být v angličtině nebo přeložené do angličtiny.

  • dvakrát vyplněný dotazník v angličtině, podepsaný stejně jako v pase
  • 3 fotografie, vzadu podepsané
  • rezervace letu nebo kopie zpáteční letenky
  • itinerář cesty v angličtině
  • cestovní pas, platný minimálně 6 měsíců po návratu z Namibie (2 volné stránky)
  • zplnomocnění pro naši agenturu v angličtině (speciální formulář)
  • rezervace hotelu v Namíbii
  • zvací dopis od fyzické osoby nebo od firmy, který musí být jimi odfaxován přímo na ambasádu (dodat nám kopii), číslo faxu 0049(0)30 2540 9555
  • při návštěvě lovecké farmy je nutné pozvání přímo z farmy 


 


 

Nejžádanější víza

Cestujete do Namibie v jihozápadní Africe, kde se rozprostírá poušť Kalahari? Letíte do hlavního města Windhoek? Víte, že obchody se uzavírají v němčině? Je to důsledek kolonizační éry, která skončila před více než 90 lety. Vízum vám vyřídíme, vyřízení trvá 4 týdny.