Víza Namibie

Vízum do Namibie

Jak na víza do Namibie?

Vízum do Namibie vám rádi zajistíme. Kontaktujte naše vízové oddělení na adrese info@viza.cz.

  • vízum je platné 3 měsíce ode dne vstupu
  • vyřízení víza trvá 4  týdny
  • vízum lze zajistit turistické (1 nebo 2 vstupy) nebo služební (1 vstup)

K vyřízení víza budete potřebovat tyto dokumenty: 

Všechny dokumenty musí být v angličtině nebo přeložené do angličtiny.

  • 2 x vyplněný dotazník v angličtině a podepsaný stejně jako v pase,
  • 3 x foto – vzadu podepsané,
  • rezervace letu nebo kopie zpáteční letenky,
  • itinerář cesty v angličtině,
  • cestovní pas platný min. 6 měsíců po návratu z Namibie a 2 volné stránky,
  • kopie přední strany pasu s osobními údaji,
  • smlouva o cestovním pojištění pokrývající celou požadovanou dobu pobytu, která musí obsahovat číslo smlouvy, jméno žadatele, územní platnost a platnost pojištění od-do,
  • bankovní výpis s dostatkem zůstatku pro pobyt v Namibii, který bude obsahovat  jméno žadatele,
  • zplnomocnění pro naši agenturu v angličtině (speciální formulář),
  • rezervace hotelu v Namibii,
  • pro business víza navíc - zvací dopis od známých nebo od firmy, který musí být jimi odfaxován přímo na ambasádu (dodat nám kopii) – číslo faxu: 0049(0)30 2540 9555 nebo email visa@namibia-botschaft.de,
  • prohlášení od české firmy potvrzující, že náklady na cestu, a vše s ní, spojené budou hrazeny společností.

 

Při návštěvě lovecké farmy je nutné pozvání přímo z farmy, které musí být odfaxováno přímo na ambasádu, nebo zasláno emailem viz kontakty výše.


Všechny dokumenty musí být v angličtině nebo přeložené do angličtiny.

 


 

Nejžádanější víza

Cestujete do Namibie v jihozápadní Africe, kde se rozprostírá poušť Kalahari? Letíte do hlavního města Windhoek? Víte, že obchody se uzavírají v němčině? Je to důsledek kolonizační éry, která skončila před více než 90 lety. Vízum vám vyřídíme, vyřízení trvá 4 týdny.