Víza Omán

Víza do Ománu

Jak na vízum do Ománu?

Od 21. 3. 2018 je nutné mít vyřízené vízum předem elektronickou formou, získání víza na hraničních přechodech již není možné.

Potřebné dokumenty pro evisa:

  • Vyplněný a podepsaný formulář
  • Scan datové stránky pasu pouze ve formátu jpg
  • Pas musí mít platnost ještě min. 6 měsíců od data plánovaného vstupu do Ománu
  • Scan barevné pasové fotografie – bez brýlí, ve formátu jpg

Doba vyřízení:

  • Obvykle do 3 pracovních dnů

Doba platnosti víza:

  • Vízum je platné měsíc ode dne vydání
  • Vízum je až na 30 dní pobytu

Upozornění:

Při vstupu do země je nutné se prokázat zpáteční letenkou a platnou rezervací hotelu.

Platné vízum ještě nezaručuje vstup do země, ten vždy určí až imigrační pracovník přímo na hraničním přechodě.

Nejžádanější víza

Cestujete do Ománu? Letíte do hlavního města Maskatu? Víte, že v roce 2009 byl sultanát ohodnocen jako 21. nejbezpečnější země na světě?