Víza Papua-Nová Guinea

Vízum do Papui-Nové Guinei

Jak na víza do Papui-Nové Guinei

Na Papuu-Novou Guineu (PNG) potřebujete vízum. Doporučujeme předem ověřit u zastupitelského úřadu, jestli se podmínky pro cestování nezměnily.

Doklady potřebné k vyřízení víza:

  • cestovní pas, platnost minimálně 6 měsíců,
  • fotografie pasového formátu,
  • vyplněný formulář,
  • zpáteční letenka nebo itinerář od cestovní agentury,
  • doklad o finančních prostředcích (výpis u účtu za poslední 3 měsíce),
  • doklad o zdravotní způsobilosti v angličtině (potvrzený lékařem),
  • ke služební cestě potřebujete zvací dopis a vysílací dopis (potvrzení o zaměstnání, účel cesty, doba pobytu).

Nejžádanější víza

Cestujete do Papui-Nové Guinei? Chcete navštívit hlavní město Port Moresby? Vízum si můžete vyřídit v Hamburku a dalších městech na světě. Proč si turisté oblíbili tuto oblast? Jezdí sem obdivovat úchvatnou přírodu. Zdejší flora je totiž velmi rozmanitá, na Nové Guinei také žije mnoho zajímavých živočichů. Domov zde má ježura, krokodýli, želvy, hadi, velké množství ptáků, například rajky a kasuáři a deset druhů stromových klokanů. Spousta vzácných druhů rostlin roste v tropických deštných pralesích.