Víza Tuvalu

Vízum do Tuvalu

Jak na vízum do Tuvalu

  • k cestě do Tuvalu nepotřebujete vízum
  • potřebujete ale povolení k pobytu, které vám úředníci vystaví po příletu do země
  • povolení má platnost až 3 měsíce
  • povolení si můžete na Tuvalu prodloužit

Které dokumenty budete potřebovat k vyřízení povolení k pobytu:

  • cestovní pas
  • zpáteční letenku
  • dostatek peněz pro pobyt v zemi
     

 

 

Nejžádanější víza

Cestujete do Tuvalu? Chcete si prohlédnout hlavní město Funafuti? Potřebujete povolení k pobytu, které můžete získat po příjezdu do tohoto ostrovního státu v Oceánii. Víte, že Tuvalu je čtvrtou nejmenší zemí na světě? Zároveň má velmi chudou půdu. Pitná voda se zde téměř nevyskytuje a půda je stěží použitelná pro zemědělství.