Víza Alžírsko

Vízum do Alžírska

Jak na víza do Alžírska?

Potřebné dokumenty: 

Turistické vízum:

  • Cestovní pas platný min. 6 měsíců po plánovaném odjezdu z Alžírska,
  • 2x vyplněný formulář – podepsaný, čitelně vyplněný,
  • 2x fotografie pasového formátu,
  • cestovní pojištění – smlouva, která musí obsahovat přesná data, do kdy je pojištění platné, územní platnost a délka pojištění v zahraničí,
  • potvrzení z hotelu o ubytování (nestačí pouze rezervace),
  • rezervace letenky.
  • Pokud máte pozvání od osoby z Alžíru, je nutné, aby zvoucí osoba dodala potvrzení o tom, že přebírá veškerou zodpovědnost za pozvané hosty. Dále musí poslat na velvyslanectví email s důvodem a vysvětlením, proč hosty zve.

Pokud se jedná o turistiku na jih Alžírska, je nutné dodat:

  • Přímý kontakt na cestovní kancelář v Alžíru.  
  • Cestovní kancelář musí poslat itinerář, dopis a seznam lidí, kteří mají pobyt a program od cestovní kanceláře zajištěný.

Každý žadatel musí mít úředně ověřenou plnou moc pro společnost Asiana, spol. s r. o., abychom mohli žádat o vízum jako třetí strana. Bez plné moci nelze přes naši agenturu žádat o zprostředkování víza.

Email na ambasádu pro odeslání pozvání: consulaire@algerie.cz

Doba vyřízení:

  • Pouze standard  cca 14 dnů     
  • EXPRES NEAKCEPTUJÍ

O vízum lze žádat 17 – 18 dní před plánovaným odletem

Potřebné dokumenty:

Služební vízum:

Pokud cestujete za obchodem bez pozvání firmy v Alžíru:

  • Cestovní pas platný min. 6 měsíců po plánovaném odjezdu z Alžírska,
  • 2x vyplněný formulář – podepsaný, čitelně vyplněný,
  • 2x fotografie pasového formátu,
  • cestovní pojištění – smlouva, která musí obsahovat přesná data, do kdy je pojištění platné, územní platnost a délka pojištění v zahraničí,
  • potvrzení z hotelu o ubytování (nestačí pouze rezervace),
  • rezervace letenky,
  • výpis z obchodního / živnostenského rejstříku,
  • statut firmy.

Pokud máte pozvání od firmy v Alžíru:

  • Cestovní pas platný min. 6 měsíců po plánovaném odjezdu z Alžírska,
  • 2x vyplněný formulář – podepsaný, čitelně vyplněný,
  • 2x fotografie pasového formátu,
  • cestovní pojištění – smlouva, která musí obsahovat přesná data, do kdy je pojištění platné, územní platnost a délka pojištění v zahraničí,
  • potvrzení z hotelu o ubytování (nestačí pouze rezervace),
  • rezervace letenky,
  • pozvání od firmy z Alžíru – musí být přiloženo k žádosti a musí být z Alžíru posláno emailem na Velvyslanectví
  • výpis z obchodního / živnostenského rejstříku,
  • statut firmy.

Každý žadatel musí mít úředně ověřenou plnou moc pro společnost Asiana, spol. s r. o., abychom mohli žádat o vízum jako třetí strana. Bez plné moci nelze přes naši agenturu žádat o zprostředkování víza.


Email na ambasádu pro odeslání pozvání: consulaire@algerie.cz

Doba vyřízení:

  • Pouze standard  cca 14 dnů     
  • EXPRES NEAKCEPTUJÍ

O vízum lze žádat 17 – 18 dní před plánovaným odletem

Nejžádanější víza

Cestujete do Alžírska, největší africké země na severu? Letíte do hlavního města Alžíru? Chcete zažít exotickou dovolenou na břehu Středozemního moře nebo plánujete navštívit Saharu? Náš vízový servis je tu pro vás, rádi pro vás vízum vyřídíme, za 15 dní je hotové.