Víza Ázerbájdžán

Vízum do Ázerbájdžánu

Jak na víza do Ázerbájdžánu?

Od 10. ledna 2017 pro občany EU a dalších států byla pro turistické účely zavedena  e-Visa, rádi vám jej pomůžeme zařídit. 
  • Platnost e-Visa 30 dní.
  • Platí pro 1 vstup.
  • Doba vyřízení: 3 pracovní dny.

Které dokumenty budete k vyřízení e-Visa potřebovat

  • Scan datové stránky pasu (stránka s fotkou a údaji)
  • Vyplněný a podepsaný formulář

Víza přes ambasádu

Vyřídíme vám turistické i služební vízum včetně pozvání. Všechny informace získáte na naší e-mailové adrese info@viza.cz

  • platnost turistického pozvání je 30 dní až 3 měsíce
  • platnost služebního pozvání je 30 dní až 1 rok
  • služební i turistické pozvání pro 1 vstup má platnost 30 dní a stojí 5500 Kč, vyřízení trvá 5 pracovních dní
  • služební i turistické pozvání pro 2 vstupy má platnost do 90 dní a stojí 8200 Kč, vyřízení trvá 5 pracovních dní
  • cena ročního služebního pozvání pro více vstupů je 9500 Kč, vyřízení trvá 5 pracovních dní

Pro vyřízení víza do Ázerbájdžánu potřebujete tyto dokumenty:

  • cestovní pas platný ještě 6 měsíců od vstupu do Ázerbájdžánu
  • kopii pasu
  • dvě fotografie pasového formátu
  • online vyplněný a vytištěný formulář, najdete jej na adrese http://evisa.mfa.gov.az/
  • doklad o rezervaci letenky
  • doklad o rezervaci hotelu
  • pozvání, které je třeba vyřídit na MZV Ázerbájdžánu, ministerstvo rozhodnutí pošle zpět na pražský konzulát
  • je možné, že si velvyslanectví vyžádá ještě další dodatečné doklady

Nejžádanější víza

Cestujete do Ázerbájdžánu, největší a nejvíce zalidněné země v oblasti Kavkazu? Chcete navštívit hlavní město Baku s historickou Panenskou věži? Do země potřebujete vízum a pozvání. O vízum je třeba si požádat osobně na ambasádě v Praze. Naše vízové oddělení vám poradí, kontaktujte nás na adrese info@viza.cz