Víza Eritrea

Vízum do Eritrei

Jak na víza do Eritrei?

Vízum vyřizuje ambasáda v Berlíně. 

  • vízum pro 1 vstup platí 3 měsíce (turistické)
  • služební vízum platí 3 měsíce a je pro 1 i více vstupů
  • někdy lze vízum prodloužit na imigračním úřadě v Asmaře
  • vízum je vyřízeno za 3–4 týdny

Pro vyřízení víza do Eritrei budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas, který bude platný ještě 6 měsíců po návratu z Eritrei
  • vyplněný formulář
  • pasovou fotografii
  • doklad o rezervaci zpáteční letenky
  • u služebního víza zvací dopis od eritrejské firmy a vysílací dopis české firmy
  • pro tranzitní vízum je nutné doložit i vízum cílového státu (tranzitní vízum musíte mít, pokud na letišti strávíte více než 24 hodin)

 

Nejžádanější víza

Cestujete do Eritrei? Chcete procestovat oblast na pobřeží Rudého moře? Letíte do hlavního města Asmara? Potřebujete vízum, které si zajistíte na ambasádě v Berlíně.