Víza Filipíny

Vízum na Filipíny

Jak na víza na Filipíny?

Při pobytu v délce do 30 dní občané ČR vízum nepotřebují. Při delším pobytu je třeba vyřídit vízum na ambasádě v Praze, pas je nutné vyzvednout osobně s naší asistencí.

  • vízum na Filipíny nepotřebujete, pokud se v zemi nezdržíte déle než 30 dnů
  • při delších pobytech je třeba vyřídit vízum na ambasádě v Praze
  • vízum má platnost 30 dnů a déle
  • vyřídit vízum trvá 3–4 dny

Pro vyřízení víza na Filipíny budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas, který bude platný ještě šest měsíců po odjezdu z Filipín
  • vyplněný formulář se stejným podpisem, jaký máte v pase
  • pasovou fotografii
  • kopii letenky nebo potvrzení o rezervaci letenky
  • čestné prohlášení, že má žadatel dostatek peněz na cestu i pobyt v angličtině
  • potvrzení o zaměstnání (kde a jak dlouho) v angličtině
  • tyto údaje si může ambasáda ověřovat u zaměstnavatele s požadavkem na výpis z účtu
  • cestovní pojištění pro celou dobu pobytu
  • při služební cestě je nutné dodat zvací dopis od místního partnera s účelem cesty

 

 

 

Nejžádanější víza

Cestujete na Filipíny? Ideálním obdobím pro cestování je listopad–duben. Lidé z celého světa sem přijíždějí za exotikou, oblíbené je potápění. Při pobytu delším než 30 dní potřebujete vízum. Vyřízení trvá 3 až 4 dny. Rádi vám poskytneme víc informací na adrese info@viza.cz.