Víza Mongolsko

Vízum do Mongolska

Jak na turistická víza do Mongolska?

Od 1. ledna 2016 začala platit vízová povinnost do Mongolska pro držitele všech typů pasů cestujících z České republiky a Slovenské republiky. Velvyslanectví Mongolska v Praze vyřizuje jen žádosti o krátkodobé vízum do 30 dnů a krátkodobé vízum za účelem podnikaní a turistiky.
  • Platnost víza je maximálně 30 dní.
  • Délka pobytu do 1 měsíce.
  • Doba vyřízení je 1 týden.

Pro vyřízení turistického víza do Mongolska budete potřebovat tyto dokumenty:

  • pas s platností nejméně 6 měsíců, 
  • oficiální žádost organizace (služební cesta),
  • fotografie,
  • vyplněný formulář,
  • pozvánka nebo podrobný plán cesty,
  • cestovní pojištění na dobu pobytu,
  • letenka. 
 

Nejžádanější víza

Chcete procestovat Mongolsko, zemi rozsáhlých stepí, kočovných pastevců a drsného podnebí? Plánujete navštívit Ulánbátar? Vyřídíme vám turistické nebo služební vízum s platností na jeden měsíc. Kontaktujte naše vízové oddělení na adrese info@viza.cz.