Víza Nový Zéland

Vízum na Nový Zéland

Jak na víza na Nový Zéland?

Pokud chcete na Novém Zélandu strávit méně než tři měsíce, vízum nepotřebujete. Můžete si však sami vyřídit speciální víza pro program Working Holiday Scheme, která zahrnují i pracovní povolení. Další termín je 5. 3. 2015 v 10.00 novozélandského časuVíce informací o pracovním vízu Working Holiday.

Roční víza na Nový Zéland (Working Holiday Visa)

  • platnost je 1 rok
  • možnost udělení víza je pouze jednou za život
  • vyřídit vízum trvá 7–10 dní

Doklady, které budete předkládat při vstupu na území Nového Zélandu:

  • cestovní pas a jeho kopie
  • elektronické vízum
  • fotografie pasového formátu
  • rezervace zpáteční letenky
  • doklad o dostatku peněz (minimálně 4200 NZD a peníze na zpáteční letenku)
  • cestovní pojištění platné na celou délku pobytu na Novém Zélandu

Podmínky pro udělení víza:

  • věk 18–35 let
  • občan ČR s trvalým bydlištěm v Česku
  • držitel platného pasu České republiky s koncem platnosti minimálně 2 roky a 3 měsíce od data podání žádosti
  • nebrat s sebou nezletilé děti
     

Nejžádanější víza

Pokud plánujete cestu po Novém Zélandu, vízum nepotřebujete. Ale zůstat v zemi můžete maximálně tři měsíce. Chcete pracovat nebo pobývat na Novém Zélandu až jeden rok? Můžete získat Working Holiday Visa.