Víza Rovníková Guinea

Vízum Rovníková Guinea

Jak na víza do Rovníkové Guiney?

  • vízum se vyřizuje na délku pobytu 30 dní pro jeden vstup
  • víza jsou vyřízena do 5 týdnů

Pro vyřízení víza do Rovníkové Guiney budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas
  • dvakrát vyplněný cestovní formulář
  • 2 fotografie pasového formátu
  • negativní test na HIV, který není starší než 30 dnů
  • soudně ověřený výpis z rejstříku trestů
  • originál zvacího dopisu od osoby či instituce z Rovníkové Guiney

 

Nejžádanější víza

Cestujete do přímořské Rovníkové Guiney ve střední Africe? Chystáte se letět do hlavního města Malabo? Vyřídíme vám vízum. Kontaktujte naše vízové oddělení, zkušení specialisté vám rádi poradí. Stačí napsat e-mail na adresu info@viza.cz.