Víza Rovníková Guinea

Vízum Rovníková Guinea

Jak na víza do Rovníkové Guiney?

  • vízum se vyřizuje na délku pobytu 30 dní pro jeden vstup
  • víza jsou vyřízena do 5 týdnů

Pro vyřízení víza do Rovníkové Guiney budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas
  • dvakrát vyplněný cestovní formulář
  • 2 fotografie pasového formátu
  • negativní test na HIV, který není starší než 30 dnů
  • soudně ověřený výpis z rejstříku trestů
  • originál zvacího dopisu od osoby či instituce z Rovníkové Guiney

 

Nejžádanější víza

Cestujete do přímořské Rovníkové Guiney ve střední Africe? Chystáte se letět do hlavního města Malabo? Potřebujete vízum, které si zajistíte na ambasádě.