Víza Srí Lanka

Vízum na Srí Lanku

Jak na víza na Srí Lanku

Pokud cestujete na Srí Lanku, potřebujete Elektronickou registraci ETA, kterou vám pomůžeme zařídit. Kontaktujte naše vízové oddělení na adrese info@viza.cz. Při příletu na ostrov se musíte prokázat zpáteční letenkou a dostatkem peněz k pobytu na Srí Lance (30 USD na den). 

  • registrace ETA na Srí Lanku má platnost 6 měsíců ode dne vydání
  • platí pro 2 vstupy
  • pro každý vstup je doba pobytu 30 dní
  • registrace je vyřízena do 3 dnů
  • pobyt lze prodloužit až na 90 dnů na Imigračním úřadě v Colombu

Pro vyřízení registrace ETA na Srí Lanku budete potřebovat tyto dokumenty:

  • vyplněný formulář

Nejžádanější víza

Chcete cestovat na Srí Lanku, do státu na ostrově Cejlon? Potřebujete vízum, takzvanou Registraci ETA. naše vízové oddělení vám ji pomůže zařídit. Srí Lanka je velmi oblíbenou a exotickou destinací. Návštěvníci obdivují zejména největší město Colombo, budhistické chrámy, nádherné pobřeží, hory ve vnitrozemí a deštné pralesy. Cestovatelé sem jezdí i pozorovat želvy, které kladou vejce do písku na pláži.