Víza Vietnam

Vízum do Vietnamu

Jak na evisa do Vietnamu

S platností od 9. 2. 2017 po následující dva roky lze do Vietnamu vycestovat na elektronická evisa. Seznam hraničních přechodů si můžete stáhnout vpravo v menu. 
  • doba vyřízení 5 pracovních dnů
  • doba platnosti víza maximálně 30 dní na jeden vstup

Pro vyřízení evisa do Vietnamu budete potřebovat tyto dokumenty:

  • vyplněný formulář
  • kopie datové stránky pasu
  • barevná pasová fotografie – bez brýlí

Vízum vám můžeme vyřídit i přes zastupitelský úřad v Praze

  • platnost víz je 1 měsíc (jeden i více vstupů)
  • vyřízení trvá 8 dnů
  • vízum můžete vyřídit i expres za 3 dny

Pro vyřízení víza do Vietnamu přes ambasádu budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas, platný ještě 6 měsíců po návratu z Vietnamu
  • vyplněný formulář (papírový)
  • online vyplněný a vytištěný formulář (pouze při žádosti o vízum 1 měsíc,1 vstup) http://visa.mofa.gov.vn
  • fotografii pasového formátu

Nejžádanější víza

Chcete procestovat Vietnam, zemi nekonečných rýžových polí? Chystáte se do Hanoje nebo Ho Či Minova Města? Rádi byste poznali tuto budhistickou asijskou zemi? Potřebujete vízum, jehož vyřízení trvá 8 dnů. Pomůžeme vám, kontaktujte naše zkušené pracovníky vízového oddělení na adrese info@viza.cz.